About

Dit ben ik

In 2017 ben ik begonnen met fotografie, camera geleend van mijn vader en schieten maar!

Gaandeweg heb ik andere fotografen ontmoet en veel van hun geleerd. Met vallen en opstaan heb ik geleerd over de kwaliteiten van een camera, wat een mooi plaatje is en hoe je die dan maakt.

Nu maak ik altijd foto’s op de conventies waar ik heen ga. Buiten de conventies doe ik ook fotoshoots met bekenden die dat graag willen. Voor een impressie van mijn werk, ga naar mijn albums!

Webdesign

Begin 2020 ben ik begonnen de website van mijn eigen zwemclub ACZ onder handen te nemen. Kort daarna ben ik begonnen als web ontwikkelaar voor Sÿnc Global Technology B.V. waar ik aan de web-applicatie werk. Later kreeg ik de opdracht van een familielid om ook haar website te gaan maken. Is de volgende site van u?

Mijn expertise ligt bij het schrijven van code en het gebruik van WordPress. Zo maakt het niet uit wat u wilt, of er is wel een manier om het goed en mooi te maken.

Nextcloud

Nextcloud is een service waarmee ik mijn foto’s met u kan delen. Geen gedoe met links maar één account in Nextcloud en u kunt bij al uw foto’s. Hiervoor zal ik u om uw email adres vragen om een gastaccount aan te maken.

Uiteraard zijn al uw gegevens afgeschermd voor andere gebruirs, dus uw gegevens en foto’s allemaal volkomen veilig!